Страви з попереднім замовленням
|
|
Вихід, гр. |
Ціна, грн. |
|
|
|
Холодні закуски
|
|
|
|
Судак або щука фаршировані у банкетному виконанні |
1000/50 |
910.00 |
Короп фарширований гречкою та білими грибами |
1000/50 |
505.00 |
«Золота рибка» пиріг з лососем та коктейльними креветками |
500 |
850.00 |
Кіш Лорен з лососем та броколі |
2000 |
925.00 |
Кіш Лорен з куркою та грибами |
2000 |
675.00 |
Кіш Лорен з броколі та томатами |
2000 |
585.00 |
«Наполеон» м'ясний з грибами |
2000 |
720.00 |
Пиріг з сулугуні |
1000 |
495.00 |
Курка фарширована млинцями з ікрою кетовою |
1 шт≈1800/250 |
990.00 |
Курка фарширована млинцями з сиром |
1 шт≈1800/250 |
615.00 |
Курка «Галантин» |
1 шт≈1800/250 |
615.00 |
Струдель м'ясний |
1000 |
390.00 |
Салат «Німецький» з копченою курячою грудкою та бринзою |
1000 |
295.00 |
«Оселедець під шубою» |
1600 |
380.00 |
Холодець домашній |
350 |
195.00 |
Судак заливний з білими грибами |
125 |
145.00 |
Язик заливний з білими грибами |
125 |
90.00 |
|
|
|
Гаряче
|
|
|
|
Качка фарширована рисом з курагою подається з печеними яблуками |
1000/350 |
585.00 |
Риба в клярі з соусом тар-тар |
275 |
185.00 |
|
|
|